TERRASTROJ oslavoval otvorenie novej centrály

TERRASTROJ oslavoval otvorenie novej centrály

Náš dlhoročný klient TERRASTROJ sa nedávno presťahoval do nového, väčšieho sídla a náš tím sa zúčastnil otváracej ceremónie.

Klientovi už mnoho rokov zastrešujeme ich IT potreby v spolupráci s ich centrálnym tímom, napríklad monitorovaním ich pracovných staníc, dodávaním vhodného hardvéru či riešením incidentov. Sme vždy po ruke.

Na budovaní ich nového centra sme sa zapojili predprojektovou prípravou a konzultáciami. Dodaním potrebných sieťových prvkov, zapojením siete, nastavením internetu a WiFi. Dodali sme moderné vybavenie do zasadačiek a recepciu. V deň „D“ sme presťahovali  serverovňu z pôvodného mieste a zapojili každodennú IT techniku. Všetko prebehlo hladko a podľa plánu. Sťahovanie IT infraštruktúry je náš štandardný produkt.

Otváracia slávnosť bola výborná a zúčastnili sa jej veľa pozvaných hostí. Súčasťou boli  aj príhovory vrátane konateľa spoločnosti, zahraničných partnerov spoločnosti či príhovor viceprimátora mesta Senec. Nechýbalo ani občerstvenie či zaujímavý program v podobe ukážky a predvedenia vybraných JCB strojov.

Bolo nám veľkou cťou, že nás klient pozval. Toto pozvanie dokazuje, že sa vždy snažíme budovať vzájomne prínosné partnerské vzťahy, a že si našich klientov veľmi individuálne vážime.

K úspechu ešte raz gratulujeme a želáme ešte veľa veľkých pozitívnych míľnikov všetkým našim klientom.

Tešíme sa, že vás našimi službami môžeme podporovať pri podnikaní, pretože váš úspech je našim cieľom.

Share this post