Skúsenosť s Microsoft Teams v Royal Study s.r.o.

Skúsenosť s Microsoft Teams v Royal Study s.r.o.

Naša skúsenosť s Microsoft Teams?

Teams je fantastická platforma, ktorá nám uľahčuje prácu po všetkých stránkach. Naša skúsenosť s Microsoft Teams je, že program je veľmi flexibilný, jednoduchý a intuitívny. Z našich osobných skúseností s programom Teams sa nám predovšetkým páči zdieľanie a ukladanie súborov. Jednou z užitočných funkcií je kalendár, v ktorom si môžeme rýchlo a efektívne zorganizovať úlohy. Je veľmi prehľadný a takisto sa v ňom rýchlo a jednoducho vyhľadáva.

Royal Study s.r.o. - malá firma, čo používa Microsoft Teams od SANDING s.r.o.
Royal Study team

Sme cestovná agentúra, keďže často komunikujeme so zahraničnými školami a partnermi, osvedčilo sa nám používanie videohovorov, chatovanie (1:1 alebo s väčšou skupinou účastníkov ) alebo zdieľanie rôznych typov súborov.

Z ďalšou z funkcií sú upozornenia tzv. notifikácie, ktoré nám v dnešnej uponáhľanej dobe zjednodušia život.

Čo je pre nás Microsoft Teams?

Na záver keby sme mali popísať skúsenosť s Microsoft Teams v skratke, tak by sme to najlepšie vystihli spojením ,,všetko v jednom“ nakoľko pokrýva všetky dôležité funkcie potrebné pre kvalitný chod spoločnosti, od tých najmenších až po veľké korporácie.

Mgr. Lenka Ležanská
Royal Study s.r.o.
Konateľ

Ste malá firma a chcete od nás tiež dodať Microsoft TEAMS a využívať všetky jeho výhody aj vy?
Cena Microsoft 365 for Business pre 2 užívateľov je už od 12Eur za mesiac bez DPH. Kontaktujte nás pre bližšie informácie.

Share this post