SANDING s.r.o. je strieborný partner Zyxel- expertom na sieťové prvky pre firemné siete.

SANDING s.r.o. je strieborný partner Zyxel- expertom na sieťové prvky pre firemné siete.

S radosťou oznamujeme, že od septembra 2024 sme získali strieborné partnerstvo so spoločnosťou Zyxel.

Zyxel je renomovaný výrobca a poskytovateľ kvalitných sieťových komponentov, ktoré používame pri budovaní spoľahlivých a bezpečných firemných sietí  pre našich klientov.

Silver a MSP partner ZYXEL

Silver partnerstvo Zyxel je úroveň partnerstva, ktorá uznáva našu odbornosť a úspechy v poskytovaní našich sieťových riešení. Ako Silver partner máme prístup k exkluzívnym výhodám, vďaka čomu môžeme našim klientom poskytnúť profesionálne služby za férové ceny.  

Toto partnerstvo nám umožňuje ešte lepšie podporovať našich klientov a poskytovať im najefektívnejšie riešenia pre ich firemné siete.

Portfólio produktov, ktoré dodávame vo vysokej kvalite a bezpečnosti sú NextGen Firewally, manažované switch, PoE switche, bezdrôtové siete – Access pointy WiFi6 a WiFi7. Všetko manažované cez centrálnu konzolu NEBULA NCC. Firewall dopĺňame o Zyxel security GOLD pack, ktorý zabezpečuje komplexné zabezpečenie sietí už pri vstupe – Web filtering, AntiMalware, IPS, Application patrol, Email security, Reputation filter, Sandboxing a ďalšie funkcie.

Produkty dodávame aj spôsobom ZTP – Zero Touch Provisioning. Všetko nakonfigurujeme u nás. Dodáme ku vám a po zapojení na internet všetko funguje podľa požiadaviek.

MSP partnerstvo nám umožňuje ako poskytovateľovi manažovaných služieb ponúkať špičkové riešenie pre firemné siete, vrátane technickej a obchodnej podpory.

Tešíme sa na nové príležitosti a sme radi že môžeme stále zlepšovať naše služby! 

Share this post