Prichádza IT pomoc počas lockdownu

Prichádza IT pomoc počas lockdownu

SANDING s.r.o v rámci programu pomoci firmám počas lockdownu poskytne ZADARMO zavedenie technológií cloudových služieb, a to do výšky až 250 Eur. Okrem toho ponúka zľavu 25% na ďalšie potrebné práce, ktoré budú vo vyššej hodnote ako 250 Eur.

Cloudové služby Microsoft 365 pre vzdialenú spoluprácu a manažment.

Náklady na zavedenie nových IT technológií do firmy sa môžu vyšplhať na úroveň ich ročných nákladov na prevádzku. To je častý dôvod, prečo nie sú takéto rozhodnutia zo strany konateľov populárne. Riešením môže byť prijatie pomocnej ruky od slovenských IT špecialistov SANDING s.r.o., ktorí ponúkajú zavedenie cloudových služieb zadarmo, a to až do výšky 250 Eur. V prípade komplexnejšieho nasadenia aj zľavu 25% na všetky ďalšie úkony. Podmienkou získania zľavy je používať vybranú technológiu minimálne po dobu najbližších 12 mesiacov.

Cloudové služby Microsoft 365 pre vzdialenú spoluprácu a manažment.

POMOC SANDING S.R.O SO ZAVÁDZANÍM CLOUDOVÝCH SLUŽIEB

„Rozhodli sme sa pre takúto formu pomoci, pretože je to najjednoduchšia cesta ako môže väčšina firiem v čase lockdownu ušetriť a získať nové technológie bez počiatočných nákladov. Týka sa to najmä tých, ktorí potrebujú pracovať z domu, pričom pri tom využívajú rôzne súbory, aplikácie na firemnom servery, či chcú zostať v kontakte s kolegami,“ vysvetľuje Andrej Blanárik zo spoločnosti SANDING s.r.o.

Pracujete odkiaľkoľvek cez VPN a pripájate sa bezpečne k dátam a aplikáciám.

Zavedenie cloudových služieb je vo všeobecnosti vhodné pre firmy s minimálne dvomi užívateľmi. Väčšina základných cloudový služieb má pritom prevádzkovú cenu na užívateľa na úrovni len 3 až 10 Eur na mesiac. Virtuálny server pre celú firmu stojí od 50 Eur mesačne bez DPH. Firma takto získa cloudové úložiská súborov, šifrované pripojenie do firmy pomocou cloudového VPN, virtualizáciu aplikácií v cloudovom priestore, vzdialený prístup na svoje počítače, ale i aplikáciu na firemný chat a video telefonovanie. Výsledkom je, že aj firma aj s dvomi užívateľmi môže využívať za nízku sumu rovnaké technológie ako firma s tisíckami zamestnancov, pričom si zachová rovnakú konkurencieschopnosť.

Pomoc SANDING s.r.o. platí do konca roka 2021, môže však byť predĺžená podľa situácie.

Ak chcete zistiť viac informácií alebo si zriadiť cloudové služby, kontakujte nás.

Share this post