Práca z domu, ako je to naozaj?

Práca z domu, ako je to naozaj?

Niekedy počas leta som si vysnívala, že chcem mať takú prácu, ktorú budem môcť robiť odkiaľkoľvek na svete a kedykoľvek počas dňa. Musela som o tom snívať veľmi intenzívne, lebo taká práca si ma naozaj našla! Už štvrtý mesiac pracujem z domu (aj vďaka technológiám dodaných SANDING s.r.o.), tak som si povedala, že vám zhrniem niekoľko mojich doterajších zistení. ?

Práca z domu – paráda!

Odkedy pracujem z domu,  už ani nepočítam koľko krát som od ľudí v mojom okolí počula:

Wau, to je super práca, to by som aj ja chcel/a!

Niki Rebs
Niki Rebs

Áno, práca z domu má množstvo výhod, ja som za možnosť veľmi vďačná, vážim si ju a som spokojná, ALE! Tu je niekoľko reálnych zistení, ktoré vám o práci z domu nikto nepovie.

Reálne skúsenosti pri práci z domu

?Ak pracujete z domu, musíte byť na seba oveľa viac prísny, perfektný plánovač a disciplinovaný pracant. Aj ja mám nastavený budík, aj ja vstávam každé ráno v rovnakú hodinu a nepracujem z postele v pyžame (aj keď sú dni, kedy po tom veľmi túžim)

?Ak pracujete z domu a ste žena vo vzťahu, manželka, priateľka či broskynka, počíta sa s tým, že popritom, že pracujete, aj uvaríte, nakúpite, operiete a upracete. Takže ste tak trochu aj žienka domáca

 ?Počítajte aj s tým, že ľudia počítajú s tým, že ste doma, ideálne celý deň bez pohnutia. A tak preberáte balíčky od kuriérov, podávate čo treba susedom, čakáte opravárov, a pri tom samozrejme, pracujete

Práca z domu cez počítač
Niki Rebs v pracovnom nasadení na Home office.

?Ak máte ešte aj dieťa, psíka, či iné hravé živé stvorenie, tiež bude s vami doma v niečom počítať.  Počíta s tým, že keďže ste doma, má plné právo na vašu ničím neobmedzenú pozornosť.

Prosím, neberte ani jednu z vecí, ktoré som tu vypísala, ako sťažnosť, všetky ich robím s láskou. ❤️(a pravidelnou dávkou magnézia) 

Alebo to vyzerá takto ? :D

Výhody home office.
Výhody home office :)

Niki Rebs Beauty,Nutrition & Fashion blogger

Mám 28 rokov, žijem a pracujem v Bratislave . Som lifestyle blogerka, tvorca contentu na social media pre značky, vegetariánka a snažím sa byť dobrou adoptívnou dog mamou.Mám rada originály, hlavne tie ľudské, rada píšem, čítam, varím, smejem sa, objavujem. Milujem svoju rodinu, môjho budúceho muža, našu fenku Fidorku, rána, keď mi nezvoní budík a môžem dlho spať, dni keď mám čas variť a veľa sa smiať, večery, keď nič nemusím, ale všetko môžem.

Share this post