Office 365 bez internetu

Office 365 bez internetu

Keď ste online, bude automatické ukladanie vždy zapnuté a zmeny sa uložia priebežne. Ak pripojenie na Internet stratíte alebo ho vypnete, všetky čakajúce zmeny sa synchronizujú hneď po návrate do online režimu.

Ak potrebujete pracovať v mieste bez pripojenia na Internet, musíte si pred prechodom do režimu offline prevziať a otvoriť požadované dokumenty na mobilnom zariadení.

Offline môžete pracovať na:

Vytvorení súboru: v offline režime môžete vytvoriť prázdny dokument, zošit alebo prezentáciu. Ak ale chcete vytvoriť dokument, zošit alebo prezentáciu zo šablóny, musíte byť pripojenie k Internetu. Potom môžete pokračovať v práci na súbore v režime offline.

Otvorení súboru: súbory Office môžete otvoriť v zariadení. Aby ste mohli pracovať na súbore na OneDrivu, OneDrivu pre firmy, SharePointu, Dropbox alebo disku Google, budete musieť súbor v online režime otvoriť aspoň raz. Na ňom môžete pracovať offline, keď ho otvoríte.

Uložení súboru: súbor môžete uložiť na disk v offline režime. Ak ste stiahli súbor z online umiestnenie, ako je SharePoint, OneDrive alebo Dropbox, vaše najnovšie zmeny sa automaticky synchronizujú s online verziou. Ak v offline režime urobíte zmeny, budete musieť zmeny uložiť kliknutím na súbor> Uložiť.

Onedrive statusové ikony – vysvetlenie.

Článok Microsoftu o práci bez Internetu nájdete tu.

Share this post