Ako používať Microsoft TEAMS zadarmo

Ako používať Microsoft TEAMS zadarmo

Zabudnite na e-mail a začnite používať TEAMS zadarmo. Teraz môžete v aplikácii TEAMS spoločnosti Microsoft bezplatne komunikovať a spolupracovať so spolupracovníkmi, kolegami a ďalšími ľuďmi.

TEAMS slúži na chatovanie, skupinovú spoluprácu, telekonferencie (až do 250 účastníkov), telefonovanie, video telefonovanie, spoločnú prácu na súboroch. Funkcie sa každým dňom rozširujú a Microsoft TEAMS sa stáva novým centrom dennej práce.

Potrebujete u vás zaviesť Microsoft TEAMS? Chcete ho využívať naplno a v plnej funkčnosti?

Radi vám pomôžeme. Pomáhame firmám, školám aj jednotlivcom. Prečítajte si o našej pomoci v čase pandémie. Počas pandémie sme zapojili viac ako 6000 užívateľov do komunikácie s TEAMS.
Zistite cenu Microsoft TEAMS alebo nás kontaktujte.

Ak nepotrebujete plnú funkčnosť a profesionálnu podporu a chcete pracovať s TEAMS zadarmo, návod nájdete nižšie.
Microsoft Teams zadarmo / free
Microsoft TEAMS na všetkých zariadeniach

Ak prevádzkujete vlastný firmu alebo ste súčasťou pracovnej skupiny, je potrebné, aby ste niekde komunikovali a spolupracovali s ľuďmi vo vnútri a mimo vašej organizácie. Už nemusíte mať obavy z drahých nástrojov na spoluprácu, ako sú Office 365 a SharePoint, keď je aplikácia Microsoft TEAMS zadarmo.

Teams zdarma je k dispozícii vo vašom smart telefóne, počítači ako aplikácia pre windows aj mac ako aj online v prehliadači.

V minulosti spoločnosť Microsoft ponúkala iba predplatné aplikácie TEAMS zameraných na podnikanie, ktoré obsahovali mesačné predplatné. V snahe konkurovať službám ako Slack však spoločnosť Microsoft v roku 2018 predstavila bezplatnú verziu TEAMS, ktorá ponúka celý rad výhod.

Čo teda môžete získať v bezplatnej verzii TEAMS? V TEAMS zadarmo získate neobmedzený počet chatov, zvukových a obrazových hovorov, 10 GB ukladania súborov pre celý tím plus 2 GB osobného úložiska pre každého jednotlivca. Programy Microsoft Teams sa integrujú do všetkých aplikácií balíka Office Online vrátane programov Word, Excel, PowerPoint a OneNote a do viac ako 140 obchodných aplikácií. Pridajte do svojej siete kontaktov až 300 ľudí, ktorí môžu byť vo vašej organizácii alebo mimo nej.

Microsoft Teams - rýchla referenčná príručka
TEAMS rýchla referenčná príručka

Bezplatná verzia TEAMS ponúka vstavané zvukové a video hovory pre jednotlivcov, skupiny a celé tímy; integrované aplikácie Word, Excel, PowerPoint a OneNote; a neobmedzenú integráciu s viac ako 140 podnikovými aplikáciami ako Evernote a Trello. Ako bezplatný používateľ budete môcť „komunikovať a spolupracovať s kýmkoľvek v rámci alebo mimo vašej organizácie“.

Na druhej strane bezplatné verzia Slack ponúka úložisko s kapacitou 5 GB, možnosť prehľadávať a prehľadávať až 10 000 najnovších správ; a až 10 integrácií so službami, ako sú Twitter a Dropbox.

Upozorňujeme, že bezplatná verzia aplikácie TEAMS spoločnosti Microsoft je k dispozícii iba tým, ktorí nemajú platené komerčné predplatné balíka Office 365. Odberatelia Office 365, ktorí sa pokúšajú prihlásiť do TEAMS, sú presmerovaní na spravovaný účet pre svoj existujúci plán.

Tip: Ak máte predplatné balíka Office 365 a stále chcete používať tímy zadarmo, môžete sa jednoducho zaregistrovať pomocou inej e-mailovej adresy. Stačí použiť e-mailovú adresu, ktorá je zaregistrovaná ako účet Microsoft.

Share this post