Microsoft 365 Business – nové mená produktov

Microsoft 365 Business – nové mená produktov

Nové ponuky služby Microsoft 365 pre malé a stredne veľké podniky

Zmeny v predplatnom na Office 365 pre malé a stredne veľké podniky – a v službe Office 365 ProPlus. Všetky tieto produkty budú odteraz používať značku Microsoft 365.

Nové názvy produktov Microsoft Office od 21.4.2020

Tieto nové názvy produktov začnú platiť od 21. apríla 2020. Ide čisto o zmenu názvu produktu a momentálne nedochádza k zmene cien či ponuky funkcií.

  • Office 365 Business Essentials sa premenuje na Microsoft 365 Business Basic.
  • Office 365 Business Premium sa premenuje na Microsoft 365 Business Standard.
  • Microsoft 365 Business sa premenuje na Microsoft 365 Business Premium.
  • Office 365 Business Office 365 ProPlus sa premenujú na Aplikácie Microsoft 365. Ak budeme potrebovať rozlíšiť medzi týmito dvoma službami, pridáme k názvu „pre podnikateľov“ alebo „pre podniky“.

Zistite viac o službách Microsoft 365 Business

Ide o prirodzený vývoj. Služba Microsoft 365 vznikla v roku 2017 ako licenčný balík pre podnikových zákazníkov. Išlo o kombináciu Windowsu, balíka Office a služby Enterprise Mobility and Security (EMS). Odvtedy ušla dlhú cestu. Dnes jej hovoríme „celosvetový pracovný cloud“ a odráža víziu budúcnosti nástrojov na zvýšenie produktivity od spoločnosti Microsoft – integrovanú množinu aplikácií a služieb, v rámci ktorých vám pomáha umelá inteligencia a ďalšie špičkové inovácie. V prípade malých a stredne veľkých podnikov ide o nové možnosti v službe Microsoft Teams, ktoré vám pomáhajú hosťovať veľké schôdze a udalosti online, cloudový ukladací priestor a možnosti zdieľania súborov, aby ste mohli spolupracovať odkiaľkoľvek, a riešenia zabezpečenia a identity, ktoré chránia váš podnik.

Otázka: Som existujúci zákazník – malý alebo stredný podnik, prípadne zákazník služby ProPlus. Musím niečo urobiť?
Odpoveď:
 Zákazníci s plánom Office 365 Business, Office 365 Business Essentials, Office 365 Business Premium alebo Microsoft 365 Business nemusia urobiť nič. Vyššie uvedené zmeny sa vykonajú automaticky.

Share this post