Microsoft 365 A1 for devices

Microsoft 365 A1 for devices

Vzdelávanie a produktivita v jednom balíku. S vývojom digitálnej doby je stále dôležitejšie integrovať moderné technológie do vzdelávacieho procesu a Microsoft 365 A1 for Devices je na to ideálnou pomôckou. Je navrhnutá pre čo najjednoduchšiu správu a čo najlepšie vzdelávacie skúsenosti pre študentov.

Microsoft 365 A1 pre zariadenia je výkonný balíkom produktov určeným pre vzdelávacie inštitúcie. Kombinuje v sebe technológie, nástroje a aplikácie napomáhajúce pedagógom a študentom v procese vzdelávania. Ideálny pre počítačové učebne, kde sa strieda veľa žiakov. Obsahuje všetko pre moderné vzdelávanie – Windows Edu, Office 365 aplikácie, riadenie a mnoho ďalšieho. Vyžiadajte si od nás plný popis funkcií.

Všetko pre efektívne vzdelávanie

Microsoft 365 A1 for devices disponuje funkciami a výhodami Microsoft 365 pre podnikanie (vrátane Windows Autopilot). Dostanete prístup ku aplikáciám Word, Excel a PowerPoint umožňujúcich online i offline vzdelávanie. Odomknite inovatívny zážitok z učenia hrou, ktorú študenti milujú s Minecraft: Education Edition. Spravujte všetky svoje zariadenia so systémom Windows a iOS, používateľov a tisíce ďalších aplikácií z jediného cloudového dashboardu pomocou Intune for Education. Učitelia a administrátori môžu jednoducho nastaviť pravidlá a obmedzenia pre jednotlivé zariadenia. Táto funkcia zabezpečuje dodržiavanie bezpečnostných politík a zamedzuje neoprávnenému prístupu k školským zdrojom.

Učebná pomôcka Minecraft: Education Edition

O bezpečnosť sa nemusíte báť vďaka výkonným nástrojom a funkciám, ktoré pomáhajú ochrániť školské údaje a zariadenia. Integrovaná ochrana pred hrozbami poskytuje ochranu pred vírusmi, malwarom a inými škodlivými softvérmi.

Podporte vzdelávacie skúsenosti, či už s internetovým pripojením alebo bez neho, pomocou desktopových aplikácií Microsoft Teams, balíka Office a OneNote Class Notebook. Súčasťou sú taktiež rôznorodé funkcie zlepšujúce dostupnosť a vzdelávacie nástroje.

Licencovanie Microsoft 365 A1 for devices – pre zariadenia

Licencia Microsoft 365 A1 for devices (pre zariadenia) je dostupná pre vzdelávacie inštitúcie vo forme predplatného na základe počtu zariadení. Tento balík je špeciálne navrhnutý pre školské prostredie a ponúka cenovo dostupné možnosti licencovania. Týmto spôsobom umožňuje aj inštitúciám s obmedzeným rozpočtom prístup k moderným technológiám a aplikáciám. V rámci jednorazovej platby za zariadenie získate neprenosnú licenciu pre jedno zariadenie platnú až po dobu šiestich rokov. Balík môžete využiť pre rôzne typy zariadení vrátane počítačov, notebookov, tabletov a smartfónov. Vďaka čomu dokážete zlepšiť flexibilitu pre pedagógov a študentov v rámci ich preferencií a potrieb.

Porovnanie licencií pre vzdelávacie inštitúcie

Viac informácií o tejto výhodnej licencii s jednoduchým nasadením a podporou nájdete na stránke dodávateľa.

Spojte sa s nami pre získanie ďalších informácií – Kontakt

Share this post