Čo je Microsoft Office 365? Vaša kancelária vo vrecku.

Čo je Microsoft Office 365? Vaša kancelária vo vrecku.

Čo je Microsoft Office 365?

Je to vaša kancelária vo vrecku. Všetky aplikácia a súbory na jednom mieste, dostupné odkiaľkoľvek a kedykoľvek. Či ste online alebo offline. Čo je office 365? Umožňuje vám a vášmu tímu spolupracovať flexibilne, rýchlo a bezpečne. Umožní vám oslobodiť sa od kancelárie. Pracovať vtedy keď chcete a kde chcete a byť pri tom stále v spojení.

Mať pod kontrolou vaše plány a úlohy v tíme. Môžete ukladať svoje súbory do OneDrive a SharePointu, chatovať, telefonovať a video telefonovať s TEAMS, plánovať a sledovať úlohy v Plannery, zbierať údaje cez Forms, automatizovať úkony cez Power Automate, robiť aplikácie v Power Apps. A samozrejme posielať a prijímať emaily v najlepšom firemnom emaile Outlook. A mnoho viac…

Čo je Microsoft Office 365? Microsoft 365 je predplatená služba, vďaka ktorej máte vždy tie najaktuálnejšie moderné nástroje na zvýšenie produktivity od spoločnosti Microsoft. K dispozícii sú plány služieb Microsoft 365 na používanie v domácnosti a pre jednotlivcov, ako aj plány pre malé a stredné podniky, veľké podniky, školy a neziskové organizácie.

Office 365 logo
Logo Microsoft Office 365

Čo je office 365? Office 365 sú aplikácie a služby vo vašom telefóne, počítači a webovom prehliadači.

Office 365 je určený pre všetky typy zariadení. Počítače s Windows, Mac ako aj zariadenia s iOS , Android aj Windows Mobile.

Microsoft Office 365 pre všetky platformy.

Všetky plány služieb Microsoft Office 365 pre domácnosti a jednotlivcov zahŕňajú výkonné počítačové aplikácie balíka Office, ktoré poznáte, ako je napríklad Word, PowerPoint a Excel. Získate aj dodatočný online ukladací priestor a cloudové funkcie, ktoré vám umožňujú spolupracovať na súboroch v reálnom čase. S predplatným budete mať vždy najnovšie funkcie, opravy a aktualizácie zabezpečenia, ako aj priebežnú technickú podporu bez dodatočných poplatkov. Za predplatné môžete platiť mesačne alebo ročne a plán služieb Office 365 Home vám umožňuje zdieľať predplatné až so šiestimi ľuďmi a používať aplikácie vo viacerých počítačoch, Macoch, tabletoch a telefónoch.

Väčšina plánov služieb Microsoft 365 pre podniky, školy a neziskové organizácie zahŕňa úplné nainštalované verzie aplikácií, spoločnosť Microsoft však ponúka aj základné plány s online verziami balíka Office, úložisko súborov a e-mail. Rozhodnite sa, čo je pre vás najvhodnejšie: Malý podnik, Veľký podnik, Škola alebo Nezisková organizácia. V SANDING s.r.o viete zakúpiť všetky verzie v závislosti od typu vašej organizácie.

Čo obsahuje balík predplatného Microsoft Office 365 ?

V balíku Office 365 sú podľa typu predplatného pripojené cloudové služby a aplikácie pre všetky typy zariadení. Medzi najznámejšie služby patrí Exchange Online, SharePoint, OneDrive. Medzi zatiaľ menej známe služby patrí Forsm, Power Automate, Power BI, Power Apps alebo Yammer.

Štandardné aplikácie pre desktop, či tablet sú Excel, World, Outlook, PowerPoint. Menej známe aplikácie sú Sway, OneNote, Teams.

Office 365 zoznam aplikácií

Základné rozdelenie predplatných plánov Microsoft Office 365

Plány sa delia na 3 hlavné kategórie. Plány pre domácnosti, plány pre firmy a plány pre vzdelávacie organizácie. V rámci organizácie je možné kombinovať rôzne predplatné plány určené pre daný typ a tým dosiahnuť flexibilné nastavenie nákladov.

Plán Microsoft Office 365 pre domácnosti

Microsoft 365 Home

• Zdieľanie s celou rodinou – až so 6 ľuďmi • Na použitie vo viacerých PC/Macoch, tabletoch a telefónoch (vrátane zariadení so systémom Windows, iOS a Android*) • Prémiové verzie aplikácií Word, Excel, PowerPoint a Outlook, navyše Publisher a Access len pre PC • 1 TB cloudového ukladacieho priestoru vo OneDrive s rozšíreným zabezpečením na osobu • Online spolupráca na dokumentoch s ostatnými

Microsoft 365 Personal

• Pre jednu osobu • Na použitie vo viacerých PC/Macoch, tabletoch a telefónoch (vrátane zariadení so systémom Windows, iOS a Android*) • Prémiové verzie aplikácií Word, Excel, PowerPoint, OneDrive a Outlook, navyše Publisher a Access len pre PC • 1 TB cloudového ukladacieho priestoru vo OneDrive s rozšíreným zabezpečením • Online spolupráca na dokumentoch s ostatnými

Plán Office 365 pre podniky

Microsoft 365 Business Standard

Najvhodnejšia možnosť pre podniky, ktoré potrebujú aplikácie balíka Office, cloudové úložisko a zdieľanie súborov v PC, Macu a mobile. Podnikový e-mail nie je súčasťou.

Microsoft 365 Business Premium

Najvhodnejšia možnosť pre podniky, ktoré potrebujú podnikový e-mail, aplikácie balíka Office a ďalšie podnikové služby v PC, Macu a mobile.

Microsoft 365 Business Basic

Najvhodnejšia možnosť pre podniky, ktoré potrebujú podnikový e-mail a ďalšie podnikové služby v PC, Macu a mobile. Počítačové verzie aplikácií balíka Office nie sú súčasťou.

Plány pre veľké podniky nad 300 zamestnancov verzie Enterprise

Microsoft 365 F1

Webové aplikácie balíka Office a obchodné služby Počítačové aplikácie balíka Office nie sú súčasťou • E-maily, ukladanie a zdieľanie súborov, schôdze a odosielanie okamžitých správ • Päť úrovní zabezpečenia a monitorovanie, vďaka ktorým sú vaše údaje v bezpečí • Zaručená spoľahlivosť prevádzky na 99,9 %

Microsoft 365 E3

Zahŕňa úplné počítačové verzie aplikácií balíka Office • Každý používateľ si môže mobilné aplikácie balíka Office nainštalovať do 5 PC alebo Macov, 5 tabletov a 5 telefónov • Päť úrovní zabezpečenia a monitorovanie, vďaka ktorým sú zákaznícke údaje v bezpečí • Nižšie náklady na IT a prechod do cloudu tak, ako vám to vyhovuje • Zaručená spoľahlivosť prevádzky na 99,9 % a nepretržitá podpora od spoločnosti Microsoft

Plán Office 365 pre vzdelávacie organizácie

Office 365 A1 – pre študentov, vyučujúcich a personál

Úplne bezplatná online verzia balíka Office s e-mailom, videokonferenciami, prispôsobeným centrom pre tímovú prácu v triede so službou Microsoft Teams, nástrojmi na dodržiavanie súladu a ochranou informácií.

Office 365 A3

Všetky funkcie plánu A1 a navyše úplný prístup k počítačovým aplikáciám balíka Office a dodatočné nástroje na správu a zabezpečenie.

Office 365 A5

Všetky funkcie plánu A3 a navyše špičkové inteligentné spravovanie zabezpečenia, pokročilé dodržiavanie súladu a analytické systémy od spoločnosti Microsoft.

Porovnanie predplatného na Office 365 s balíkom Office 2019 (jednorazový nákup)

Cena

Jednorazový nákup
(Príklad: Office 2019 pre študentov a domácnosti)
Zaplatíte jednorazové náklady

Predplatné na Office 365
(Príklad: Office 365 Home*)

Aplikácie balíka Office Získajte aplikácie balíka Office ako Excel, Word a PowerPoint.Získate najnovšiu verziu aplikácií balíka Office, ako je napríklad Excel, Word, PowerPoint a Outlook. Vždy získate najnovšie funkcie, nové nástroje, aktualizácie zabezpečenia a opravy chýb. Používatelia PC získajú aj Access a Publisher.
Aktualizácie funkcií
Aktualizácie zabezpečenia sú zahrnuté, ale nebudete dostávať žiadne nové funkcie. Inovácie hlavných vydaní nie sú zahrnuté.

Vaša verzia balíka Office sa bude stále zlepšovať. Získate všetky najnovšie funkcie a aktualizácie, ako aj aktualizácie zabezpečenia a opravy chýb.
Inštalácia balíka Office vo viacerých počítačoch (Mac alebo počítač)

Jednorazové nákupy je možné nainštalovať raz v PC alebo Macu.

S plánom služieb Office 365 Home môžete nainštalovať Office 365 do všetkých svojich zariadení a súčasne sa prihlásiť do piatich z nich – to znamená, že môžete používať Office bez ohľadu na to, kde ste alebo aké zariadenie používate. Patria sem PC, Macy, tablety a telefóny. Predplatné tiež môžete zdieľať až s piatimi ďalšími ľuďmi.
Pokročilé funkcie v tabletoch a telefónoch
Môžete bezplatne nainštalovať mobilné aplikácie a získate základné funkcie úprav v tabletoch a telefónoch s obrazovkou menšou ako 10,1 palca.

Môžete bezplatne nainštalovať mobilné aplikácie a po prihlásení do aplikácií balíka Office vo svojom zariadení získate dodatočné funkcie.

Dodatočný online ukladací priestor

Nezahrnuté

Bezpečne si ukladajte súbory do cloudu a budete k nim mať prístup z ľubovoľného miesta. Získate 1 TB cloudového úložiska vo OneDrive pre každého zo 6 používateľov vrátane vás (Office 365 Home).

Technická podpora je zahrnutá

Počiatočná technická podpora je zahrnutá len počas inštalácie

Kontaktujte Microsoft počas celej doby predplatného a získajte bezplatnú pomoc pri riešení technických problémov

Ďalšie funkcie napríklad v tablete a telefóne s Androidom so službami Office 365

Základné úpravy sú k dispozícii bezplatne v zariadeniach s Androidom s obrazovkou do veľkosti 10,1 palca. Ďalšie funkcie uvedené nižšie sú k dispozícii v tabletoch a telefónoch s Androidom a oprávňujúcim predplatným na Office 365. Informácie o ďalších funkciách zabezpečenia a ovládacích prvkov, ktoré sú k dispozícii pre zákazníkov s plánom Office 365 for Business, nájdete na stránke mobilných aplikácií pre podniky.1

WordSledovanie a kontrola zmien
Zmena orientácie strany
Vloženie zlomov strán a sekcií
Zvýraznenie buniek tabuľky tieňovaním vlastnej farby
Zapnutie stĺpcov v rozložení strany
Prispôsobenie hlavičiek a piat na rôznych stranách
Použitie ďalších farieb na formátovanie
Pridávanie a úprava prvkov grafu
Podpora pre použitie súborov chránených službou IRM

ExcelPrispôsobenie štýlov a rozložení kontingenčných tabuliek
Použitie vlastných farieb pre tvary
Použitie ďalších farieb na formátovanie
Znázornenie údajov vo forme máp
Pridávanie a úprava prvkov grafu
Vkladanie a úprava objektov SmartArt
Podpora pre použitie súborov chránených službou IRM

PowerPointUloženie poznámok písaných rukou z prezentácií
Zvýraznenie buniek tabuľky tieňovaním vlastnej farby
Zobrazenie poznámok lektora v zobrazení pre prezentujúceho
Vytvorenie plynulého pohybu s prechodom typu Morfing
Rýchle vytvorenie snímky profesionálneho vzhľadu s funkciou Designer
Použitie ďalších farieb na formátovanie
Pridávanie a úprava prvkov grafu
Vkladanie a úprava objektov SmartArt
Podpora pre použitie súborov chránených službou IRM
Na používanie ďalších funkcií sa vyžaduje oprávňujúce predplatné na Office 365Oprávňujúce plány sú: Office 365 PersonalOffice 365 HomeOffice 365 BusinessOffice 365 Business PremiumOffice 365 Small Business Premium**Office 365 Midsize Business**Office 365 Enterprise E3 a E4 (Enterprise a Government)4Office 365 Education E3** a E4**Office 365 ProPlusOffice 365 University2Skúšobné predplatné služieb Office 365** Dostupné výhradne pre existujúcich predplatiteľov. Tieto plány už nie je možné zakúpiť. Office pre Android™ možno nainštalovať do tabletov a telefónov, ktoré spĺňajú nasledovné kritériá: používajú operačný systém Android KitKat 4.4 alebo novšiu verziu a majú procesor typu ARM alebo Intel (x86).

Share this post